Bykalender Randers - Et godt køb!

(C) Martin Helgren

Jeg har ofte drillet lokale folk i Randers med pengene så nødigt forlod tegnepungen, med mindre der var udsalg i et outlet forretning eller slitage i bukselommen. Det betyder selvfølgelig blot at den gode handel til den rigtige pris virkelig vægtes i den gamle flodby. Det kan derfor undre mig at Randers bykalender endnu ikke er udsolgt, måske det skyldes manglende kendskab til ideen? Selvfølgelig kender alle til julekalendere og en del fortrækker sikkert de der giver en chokoladepræmie hver eneste morgen. 

(C) Ordmose

Men hvis du bor i postnummeret 8900 og ikke har bykalender som favorit - så er der noget galt! Den koster 250 kr og indeholder værdikuponer for 2700 kr. Den kan indkøbes en serie lokale steder, eller for 49 kr ekstra blive kastet efter din postadresse. Selv hvis du som jeg ender med at give 299 kr så skal der ikke åbnes mange låger i december før en god handel er opnået. 

(C) Randers Bykalender
Jeg deltog sidste år, og processen var selvfølgelig udfordret af Corona nedlukninger og forretninger med ondt i økonomien. Der var således en serie kuponer der ikke blev indløst, men selv i min skrabet version gav det overskud. Bevares, nogle elementer var mere gratis end fantastiske , men ingen sagde jeg skulle afhente en liter gratis appelsinjuice i Bilka! Julepynt fra Plantorama var virkelig flot, Espresso kaffe fra Kaffeagenterne er altid et hit, og hvem kan ikke spise en bagel med smørost fra bagelbucks? Alt sammen små ting der gjorde det lidt sjovere at vade rundt i midtbyen op til juleaften. Selv hvis du ikke fejre jul er dette en god måde at hygge med omverden på. Jeg er hverken ansat ved Randers Turistbureau, Bykalender eller en forretning der deltager. Jeg støtter blot de gode ideer, der giver penge tilbage til lokalsamfundet, og det gør du med køb af denne kalender. Selv motivet og det grafiske design er udført af en Randersdreng Martin Helgren - hvad kan man ønske sig mere?